PsychoBreak

Alapok

1. A kultúrált viselkedés mindenhol fontos, így az oldalon is hasonló magatartást várok el. Nem tilos a káromkodás, de ne legyen minden második szó valami obszcén kifejezés.
2. Ne feledjük, hogy a játékban lévő konfliktusok nem tükrözik a valóságot, tehát attól még hogy X és Y karaktere gyűlöli egymást, nem kell, hogy a valóságban is így legyen.
3. Feleslegesen ne regisztráljunk. Mert hát mi értelme, hogy regizel, aztán el is tűnsz... Ilyen tagokra nincs szükség. Illetve ha eltűnsz egy bizonyos időre, lehetőleg jelezd, de örökké nem várunk senkire. Nem lesz levél küldözgetés, ha 2 hónapig nem hallunk felőled, törlésre kerülnek karaktereid, illetve a regisztrációd is.

Igénylés

1. Az, hogy hány karaktert igényelsz ki, csakis tőled függ. Ám foglalósat ne játszunk és csak annyit hozz, amennyivel el is bírsz, mert a porosodó karikat is töröljük. Ez főleg akkor nem fer, ha netán ismert/vagy mások által is szívesen kihozott karaktert igényelsz ki, aztán nem is játszol vele, hol ott más lehet szívesen kihozná...
2. Ügyeljünk rá, hogy karaktereinkben is legyen jó és rossz tulajdonság. Mert senki sem tökéletes.
3. Bár ez szerintem érthető, de azért leírom, hogy az igénylőlapot rendesen töltsük ki. Lehetőleg szép kerek mondatokkal, ne csak egy két szóval, mert az sokat elmond az igénylőről, és meg lehet nehezebben találsz majd játszópajtit.
4. Bár nem hiszem, hogy ebből is probléma lenne, de ügyeljünk arra, hogy a nemek aránya lehetőleg egyenlő legyen.
5. Egy FC-vel lehetőség van mindkét játékba jelentkezni, hisz a két játék külön megy.
6. Bármiféle kérdésed van az igényléssel kapcsolatban, chatben nyugodtan felteheted.

Játék

1. Nem akarok szigorú lenni reagok terén, de úgy gondolom, hogyha már elhatároztad, hogy szerepjátékozol, igazán ki tudsz hozni magadból legalább 4-5 szép kerek mondatot. Nem olyan nehéz, elvégre ebbe a néhány mondatba belefoglalhatsz szinte mindent... sőt... mindent! Gondolatait, cselekvéseit, amit érez, lát. S mindezek mellett, akik már haladó szinten vannak (a profikról nem is beszélve) egy két szót is megtudnak úgy fogalmazni, ami kitölt önmagában egy vagy több mondatot. ,,Érzem, ahogy a kellemesen forró, rendkívül édes, krémes csokoládé lefolyik a torkomon, és rögtön átmelegít ebben a dermesztő téli hidegben." - ,,Forró csokit iszok, mert hideg van."
2. Az hogy milyen személyben írsz a karakterrel szabadon eldönthető.
3. Szigorúan tilos mások karakterét irányítani, ha csak nem ad rá engedélyt az illető. Még annyira sem, hogy: ,,Ráböktem a szoba sarkában lévő, enyhén kopottas, vörös színű bőrüléses fotelre, és ő szépen helyet foglalt.". Nem, mert így nem adod meg a választási lehetőséget arra, hogy a másik eldönthesse, hogy mit akar tenni karaktere. ,,Ráböktem a szoba sarkában lévő, enyhén kopottas, vörös színű bőrüléses fotelre, hogy üljön le." Persze nem tilos leírni többféle lehetőséget, hogyha nagyon a reag elején van: ,,Ha leült, úgy én is odasétáltam, hogy az ölében foglalhassam el helyem. Amennyiben viszont nem volt hajlandó leülni, úgy leengedve karom, újfent számonkérően figyeltem."
4. A játékban megengedett a korhatáros tartalom: Erőszak, erotika, drogok, alkohol, gyilkosság.
5. Igen, örülnék ha lennének halálos áldozatok, ám ahogyan az irányításnál, csakis engedéllyel ölheted meg mások karakterét.
6. A játék pontnál, nem lesznek külön helyszínek. A megbeszélt játékosok a kört egy általuk vagy admin által nyitott fórumban tehetik meg. A fórum címe pedig a játékosok által lehet akár a játszott karakterek nevei, vagy pedig egy cím.(Pl. Sony És Dommiel vagy A tolvaj és a kannibál) Természetesen lehetőség van a későbbi cím változtatásra, ha mondjuk valaki beszállna, vagy az események úgy hozzák. Így a fórumon belül akár merre elbarangolhattok, sőt akár több körben is játszhattok egyszerre egy karakterrel, persze külön időben.

 


A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!