PsychoBreak

A kitöltése csak például szolgál

Amik fel vannak sorolva adatok, azokat írd le az igénylés során.

Nastya Volkov
FC: Scarlett Simoneit
- Faj -
Született mutáns

- Kor -
24

- Nem -


- Beállítottság -
Hetero

- Foglalkozás -
Kém - GCPD rendőr

- Külső -

A magassága a 180 centit közelíti meg, amikhez az évszaktól függően sötétbarna vagy fekete haj és kék szemek párosulnak. Az arcát szeplők szegélyezik, tetoválásai a teste több pontján is előfordulnak. Időnként változtatja őket, de leggyakrabban a jobb karját borítja be velük. A füle mögött szárnyal madarak szintén gyakori mintázatok a testén. Ruhák terén nem kedveli az élénk színeket; leggyakrabban fekete, fehér és szürke darabokat hord, néha vöröses árnyalatokkal feldobva. Stílusban hozzá is a rockosabb darabok állnak közel, akárcsak a bátyjához. Felesleges kiegészítőket ritkán hord, mert csak hátráltatnák munka közben. Általában mindig lapul egy doboz cigi és egy gyújtó a zsebében. Világos bőrszíne van, de ennek ellenére nehezen barnul le. A hangja mélyebb, de még nőies; általában határozott és ellentmondást nem tűrő, vagy csak lenézően lekezelő. Valahogyan az egész megjelenéséből, járásából és hanglejtéséből is egyaránt érezhető, hogy magasból tesz másokra. Tisztában van a külső vonzerejével és ki is használja, ha szükséges - de amúgy a megjelenése sem érdekli túlzottan.


- Belső -

Nastya fő feladata mindig is a kémkedés volt, ezért nem meglepő, hogy remekül hazudik. Nem érdeklik mások csak önmaga. Lelkiismeret furdalás nélkül - sőt, gyakran már élvezettel gázol bele mások érzéseibe. A szigorú és kegyetlen körülmények közt sok gyereknek lesznek furcsa hajlamai, késztetései. Nastya ilyenje az, hogy szereti elnézni mások fájdalmát. Ez nem azt jelenti, hogy nem képes az együttérzésre, csak nagyon, nagyon mélyen elnyomja magában a lénye egy szinte elérhetetlen részébe. Kívülről teljesen érzéketlen, kegyetlen és brutális - de ha mélyebbre ásunk, akkor sem találunk sokkal több szépséget a lelkében. Szinte teljesen kiölték belőle a szeretetet és a könyörületet. A harcnak és a szenvedésnek él, ez adja neki azt az érzést, hogy nem csak egy élettelen test. Hajlamos azt hinni magáról, hogy hallhatatlan, emiatt könnyedén néz farkasszemet a legnagyobb veszedelmekkel is. Nem jó csapatjátékos, hiszen a saját életére is alig tud vigyázni, nemhogy más emberekére. Magányos farkas típus, szeret egyedül lenni és gyakorta szüksége is van a magányra. A legtöbb nővel ellentétben nem szereti kifecsegni a bánatát, fájdalmát, örömét... semmit sem. Teljesen elzárkózik másoktól, önmagán kívül senkiben sem bízik meg... vagyis majdnem senkiben. Néha úgy érzi, hogy ő csak egy fél ember, mintha egy része hiányozna - és nem, nem a lelkét hiányolja, ő jól megvan anélkül is. Félelme elég kevés akad, mivel megpróbálták mindegyiktől megszabadítani őt, hogy a későbbiekben ne jelentsenek neki gondot.


- Élete -

Egy Oroszországi táborban nevelkedett, hivatalosan magántanuló volt a férfinél aki örökbe fogadta őt még kis kölyökként. Kettesben éltek egy városban, de gyakran kijártak a táborhoz, hogy Nastyat taníthassák, máskor pedig az oktatók személyesen keresték fel őket. Akárcsak társait, magas szinten képezték harcra és sebek ápolására. Elsősorban kémnek tanították ki, azon ritka gyerekek közé tartozott, akit kiskora óta hazudni tanítottak. Már pár évesen is jó színésznő volt, aki megpróbálta az érdekei szerint manipulálni a gyámatyját... persze, hasztalanul. A férfi szívét már rég megszorongatták és darabokra morzsolták, még egy - akkor még - ártatlan kislány sem tudtam meghatni őt. Ellenben amint Nastya kamaszodni kezdett, és egyre nőiesedett, a változások felkeltették a férfi figyelmét. Kezdetben csak véletlen, majd kevésbé véletlen tapogatás, később pedig jobban elfajultak a dolgok. Nastya ezt nem szerette volna, de addigra már tudta, hogy a tiltakozása felesleges - túl fiatal volt ahhoz, hogy védekezhessen a sokkal képzettebb férfi ellen. Ez egészen addig tartott, amíg be nem töltötte a 18. életévét és elköltözhetett a férfitől. Mára már bármelyik hazugságvizsgálót könnyedén átverné; annyira rutinosan képes elfecsegni bármiről, ha érdekében áll. Miután végzett a tanulmányaival rendőrnek tanult tovább. Az akadémián jól teljesített - hiszen a háttérben folyamatosan képezték őt egy magasabb szintre, mint amit ott tanult. Egy beépített embernek szánták őt a sok közül, viszont abban a megtiszteltetésben részesült, hogy részt vehetett egy programban, amivel Gothamba utazott és napjainkban az ottani rendőrségen dolgozik. A megállapodás szerint az ottléte csak ideiglenes, de talán örökre is Gothamban ragadhat, ha úgy látják jónak. Nastyanák igazából teljesen mindegy, hogy hol van egészen addig amíg él és dolgozhat. A rendőrekadémia miatt valószínűleg neki lehetett az egyik legnormálisabb, vagy legalább is normálisnak tűnő élete - de ennek ellenére ő is sok kegyetlenséget kellett átéljen. Mivel törekedtek arra, hogy megfelelő előélete lehessen, hiába lett volna megfelelő kísérleti alany, rajta nem végeztek kísérleteket.


- Képességek -

Tinta-manipuláció: Képes irányítani a tintát, akár egy lapról, akár tetoválásokból - de a saját teste is képes termelni, csak az egy lassabb folyamat és hosszútávon kimerítő lehet. A képessége miatt néha változnak a tetoválásai, de mindig több is található rajta. Képes megváltoztatni a tinta színét és állagát. Az áldásával könnyedén létrehozhat tetoválásokat. A tintát mások vérébe juttatva kínozhatja vagy megölheti őket - ellenben az ő szervezete ellenálló a tintával és hasonló anyagokkal szemben. A testét tintával bevonva láthatatlan lehet, vagy beleolvadhat a környezetébe. Szembe juttatva egy ideig megvakíthatja az ellenfelét, vagy az állagát megváltoztatva építhet vele.

Képes a közelében tartozkodó mutánsok érzékelésére. Nem csak arra érez rá, hogy az illető mutáns, hanem az erősségi szintjét is érzékeli. Teljesen átlátja az adott képességet, könnyedén felméri, hogy miket tehet meg a célpontja az áldásával - sőt, ha elegendő ideig lehetősége nyílik a megfigyelésre, akkor az adott mutáció határait is képes felbecsülni. Ez utóbbi becslés sajnos nem mindig pontos, mert nagyban függ a személy kitartásától, valamint fizikai és szellemi erőnlététől egyaránt - ezeket pedig nem tudja megállapítani. Ő csak az ideálisabb esetet látja, a legfelső határt, de a legtöbb metahumánt a végkimerülésig kellene hajszolni, hogy a Nastya által becsült mércét elérje. Ennek ellenére harc közben nagyon hasznos lehet számára, hiszen előre tudja, hogy mi várhat rá. Az érzékeléshez nem kell látnia a személyt - bár úgy könnyebb felmérnie a célpontot - akár az is elég, ha eléggé koncentrál. Egy átlagosan nagyjából 20-30 méter sugarú körben képes így használni az áldását, de ez függ a környezetétől, pl. őt körülvevő falak vastagsága, hány mutáns mászkál épp hatótávolságon belül stb..


- Hátrányok -

Ő sem képes tökéletesen uralni az áldását. Hiába birtokolja a fegyelem és kitartás duóját, mégsem képes teljesen kifejleszteni és kezelni a képességeit. A miértre még nem jött rá, valójában ez azért van, mert külön választották a testvéreket. Egymás mellett az erejük teljes hatalmát birtokolhatják, amivel egy igen veszélyes párosítássá válhatnak. Már ha képesek együttműködni, persze...

X X X X


Venus
 

 

Igénylés

 


A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!