Üdvözlet

Kedves idetévedő idegen vagy épp régi jó ismerős! Az oldal jelenleg is szerepjátékkal foglalkozik, ezúttal pedig egy elmegyógyintézet falai közé nyerünk betekintést, akár ott dolgozóként, akár páciensként. Ha érdekel eme téma és szívesen csatlakoznál egy remek közösséghez, ne habozz jelentkezni. Az oldalon 3 admin található: Venus, Harley és Deathy, akik lehetőség szerint igyekeznek az oldal és a ti rendelkezésetekre állni, így ha kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod van, kérlek a chatbe írd meg, s mi mielőbb válaszolunk.

 
Társalgó

 
Hangulatért

 
Igényelj
[6-1]

tegnap 14:28 Idézet
Alissa
Neve:
Hamlet Q. Kirk
Születésének helye és ideje:
USA, Minneapolis, 1989.12.13.
Foglalkozása:
Újságíró
Betegsége:
-
Play By:
Chris Pine
Története:
Egy nem túl idilli gyermekkort hagyott maga után, amikor egy bizonyos Simon Prescott vette a szárnyai alá és csak egy kevéssé rémes fazont nevelt belőle. A rémes gyerekkor alatt értendően senki nem tud biztosat mondani, mert általában minden kis kíváncsinak mást lódít, néha fájdalmas, könnyes történeteket, néha egy igazi tragikomédiával rukkol elő. Az sem könnyíti meg az utána szaglászók helyzetét, hogy az egyetlen, aki még tudna róla regélni, az maga Simon Prescott, aki réges rég alulról szagolja az ibolyát. Mondanom sem kell, hogy bár a srác egyáltalán nem volt elmebeteg, a maga módján próbált mindig túllépni az árnyékon, amit a múltjából hozott magával, s ez nem mindig a jó irányba akaródzott elsülni. Bajkeverő, mindenkivel flörtölő stílusával, ugyanakkor kivételesen intelligens jellemével és színészi tehetségével egészen magasra tört és hamar előkelő újságírói babérokon csücsült. 30 évesen már igazán belelendült az ügyek felgöngyölítésébe és tagadhatatlanul vágyott a kihívásra, ami a határait feszegeti. Nos, néhány hónapja befutott egy füles egy rejtélyes halálesetről, ami megadta számára a lehetőséget; beépülni egy elmegyógyintézetbe, mint beteg és nyomozni, megtapasztalni személyesen mindent és az ő szemszögükből megírni a cikket, egészen kielégítette a kihívás faktort, talán túl is lőtt a célon. Az már sokkalta inkább más kérdés, hogy az ott eltöltött idő milyen hatással lesz rá, hogy nem-e ébreszti fel benne azt a kisfiút, akinek annak idején sok mindent el kellett szenvednie. Elvégre egy lelki trauma, ami elfojtva lapult hosszú éveken át, kellő nyomás hatására kiszabadulva, nem kis károkat okozhat. 

2018.11.03. 16:34 Idézet

Teljes név: Leonardo Aston
Születési hely és idő: 1998. 08. 08. USA, NYC
Neme: férfi
Foglalkozása: táncos, modell, fotós...?
A karakter valódi neve: Ash Stymest
Történet: Kiskorától kezdve imádott táncolni, a modellkedés utólag jött, és egyfajta mellékhatásként beleszeretett magába a fotózásba is. Mára a háromból együtt él, felváltva. Néha behívják fotózásokra vagy táncolni, máskor meg képeket ad el vagy készít megrendelésre. Szereti a változatosságot, ezért nem is ragad le egyetlen dolognál. Ez nagyjából az egész életére kivetítve igaz. Elsőre visszafogottabbak tűnik, de csak időre van szüksége, hogy megnyíljon. Ha belevág valamibe akkor nagyban tervez, hirtelen jött lelkesedéssel fog neki, de csak hullámzóan képes fenntartani ezt, többnyire. Szeret utazni, szüksége van a változatosságra, ezért nem is marad sokáig egy helyben, hacsak le nem kötik valamivel a figyelmét, ez pedig nem egyszerű feladat. Gyerekként kissé hiperaktív volt, minden bajkeverésben benne volt, ha valami történt szinte teljesen biztos volt, hogy az ő keze is benne volt - ha nem, akkor pedig az egyetlen magyarázat az volt, hogy nem tudott a dologról, vagy túl későn ért oda. Amikor nagyobb lett egyre elviselhetőbbé vált, mégis, néha még most is felszínre tör a felpörgött búgócsiga éne. Megkomolyodott az évek alatt, de azért ott van benne a kisgyerek is. Egy jófiú és rossz fiú teljes keveréke még ma is: a tetoválások ellenére angyalian viselkedik, de elég egy kis motiváció és előjön belőle a kisördög is. Többnyire megfontolt és érett a viselkedése, de ha szórakozásról van szó, akkor olyan, mint egy nagy gyerek... Még egy éve van hátra az egyetemen, de máris jó úton halad afelé, hogy hivatásos táncos válhasson belőle, ezzel párhuzamosan megy a modell karrierje is; még mindig nem tudja, hogy melyik mellett döntsön... és nem is akar választani. Jobban szeret a kamera előtt állni, viszont a fényképzésben is kedvét leli.

 

2018.08.27. 16:25 Idézet
Teljes név: Lance 'Lancelot' Sweets
Születési hely és idő: Washington, 1996.12.24.
Neme: férfi
Foglalkozása: pszichológus, profilozó az FBI kötelékében
A karakter valódi neve: John Francis Daley
„A világnak szeretetre van szüksége, mert ez az egyetlen képességünk, amivel bármit elérhetünk.” 
A lángcsóvák magasra törtek a valaha színes világával kecsegtető cirkusz sátraiból, a füst hatalmas démoni jelenségként gomolygott, elfedve az égboltról alábámuló ezerszemű éjszaka arcát. A szirénák vijjogása sötét ómenként hirdette a tragédiát, mely egy kisfiút hagyott maga után. A gyermek kormos arca meggyötört volt, teste törékeny és gyenge, hangját egyáltalán nem hallatta, bárki kérdezte. Lance erről az éjszakáról és az előtte való életéről sosem beszél, de annyi bizonyos, hogy a fájdalom mélyen húzódik a lelkében és ezt vagy megfelelően kezelik, vagy jobb nem bolygatni. Az esetet követően, lévén, hogy nem találtak élő rokont, aki magához vehetné, árvaházba adták. Az ottani élete szürkeségébe nem sok fény vetült, az elhagyott, meg nem értett gyerekek az erőszak világába menekültek és a gondozók nem is igen vetettek gátat ebbéli kreativitásuknak. Lance itt találta meg magában először a hangot, amivel másoknak támasza tudott lenni, míg ha ő volt az áldozat, csak elraktározta magában a sebeket, melyek egyre csak szaporodtak. Egy évre rá egy idős házaspár vette magához, ahol megtapasztalhatta az igazi szeretetet és jóságot. Velük költözött Baltimore városába és kezdte meg komoly tanulmányait, amik egészen a pszichológia világába vezették. Nagyon fiatalon már több diplomát is sikeresen letett, köszönhetően kivételes intelligenciájának és lelkesedésének, amit az ügynek szentelt. Gyakornokként az elmegyógyintézetben is dolgozott, ahol nem egy nagyon nehéz esettel kivételes sikereket ért el. Az emberi lélek legmélyebb zugaiba is beférkőzik, mindemellett személyiségében megőrizte a gyermeki vonásokat. Nevelőszülei biztatására vállalta el az FBI által kínált lehetőséget, mint pszichológus és profilozó. Emellett vállal magán is betegeket, hogy minél több ember számára nyújthasson segítséget. A jelen körülmények között egyedül él, nevelőszüleit elveszítette. 
 

2018.08.07. 20:29 Idézet

Teljes név: Aaron Crawford
Születési hely és idő: 1995. 08. 08. NYC
Neme: férfi
Foglalkozása: változó
A karakter valódi neve: Ash Stymest
Történet: Van egy apja, van egy anyja, és még testvérei is vannak, szerencsére mind tőle jó távol, legalább is ez az ő véleménye a dologról. Alig lett nagykorú, fogta a képzeletbeli bőröndjét és jól lelépett otthonról, és azóta sem fordult vissza. Talán kereste a családja, talán megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, talán nem, de egy biztos: nem érték el őt, évek óta nem látott senkit sem a családjából és ő így tökéletesen boldog. Nem véletlenül hagyta el őket, nem akarta látni őket, nem volt kíváncsi az anyja nyafogására, az apja dührohamaira, a testvérei esetlenségére. Úgy érezte, hogy ez így nem egészséges, ezért elhagyta a süllyedő hajót még mielőtt az őt is magával rántotta volna, s indulás előtt ugyanezt tanácsolta a testvéreinek is. Ami ennyire nem megy, azt nem is kell erőltetni. Ő megpróbálta, megtette amit tudott és végül már csak mentette a menthetőt, mert nem tudta volna tovább elviselni az az őrületet, a szülei beteges egymáshoz ragaszkodását, amikor egyértelműen nem illettek össze, a romlott kapcsolatuk pedig az egész családot megmérgezte. Nem is voltak egy család. A testvéreinek hagyott egy elérhetőséget, hogy ha tényleg nagyon kell, keressék - de a szüleikből köszöni, nem kér többet. A lelke mélyén talán nem olyan rossz, mint amilyennek első látásra gondolnánk, de az biztos, hogy egyszerűbb a jó oldalán maradni. Amikor egyedül, tényleg semmivel próbált csinálni valamit, nem válogatott sokat az eszközök közt. Van, amit megbánt és van, amit nem... ismer embereket és ismerik emberek, ez jó és rossz értelemben is igaz. Van, akit ő szeretne sírba tenni (nem a szó szoros értelmében... többnyire) és van aki őt szeretné sírba tenni (a szó szoros értelmében, többnyire). Alapból nem teljesen rossz, de nem fél rosszat tenni ha szükséges. Néha kockáztatni kell a nyeréshez, a bátraké a szerencse, egyszer élünk ésatöbbi, ésatöbbi... 


2018.07.23. 15:14 Idézet
Teljes név: Philip Ryan Norton
Születési hely és idő: Philadelphia, 1984.01.31
Neme: férfi
Foglalkozása: irodalom tanár 
A karakter valódi neve: Bradley Cooper
Történet: Hogy miként kerül valaki a bűnüldözésből a katedrára? Eme történet csupán foghíjasan tárja elénk a választ, a választ, ami talán regényt érdemelne, most mégis csak bepillantást kaphatunk az igazságba. Phil példás gyerekkort tudhat magáénak. Már korán kivívta magának szülei büszkeségét, ellentétben öccsével, aki nem elégedett meg azzal, hogy az árnyékában húzza meg magát. A család, mint átlagos amerikai család haladt előre mindennapjain, az apa, mint jól menő ügyvéd rengeteget dolgozott, az anya, mint egyetemi tanár kereste pénzét és szigorú elvek mellett nevelte a gyermekeit. Phil számára nem volt kérdés, hogy apja nyomdokait kell követnie, mint a legidősebb utód, ám az egyetem előtt valami megváltozott. A középiskolai érettségi bált követően nem tért haza és bár mindenki arra gondolt, hogy az akkori barátnőjével töltötte az estét, a következő napokon sem jelentkezett. Susy, a barátnő családja sem tudott semmit lányukról, így került az ügy a rendőrséghez. Egy héttel később Phil előkerült, de semmire sem emlékezett. Az orvosok a fejét ért komoly traumákat adták meg okként, de nem tartották lehetetlennek, hogy egy napon majd visszatérnek az emlékei az esetről. A villanásszerű látomásos képeket és az álmokban megélt ködös eseményeket leszámítva azonban sohasem sikerült többet felelevenítenie. Susy sem került elő soha, se élve, se holtan. A rendőrség teljesen tehetetlennek érezte magát, a szörnyű állapotban előkerült fiún kívül nem volt semmi nyomuk. Phil talán emiatt is döntött úgy, hogy ellenszegülve a család, legfőképp az apa akaratának, nem ügyvéd lesz, hanem nyomozó, s ha sikerül, akkor az FBI kötelékében ügynök. Hajtotta a vére a megoldás felé, hogy felderítse azt az ellopott egy hetet és nem utolsó, hanem első sorban, hogy megtalálja a lányt és megnyugvást adhasson a fájdalomban és kétségek között élő családjának. Végül sikeresen letette a vizsgát az akadémián és nem is hunytak szemet a tehetség és az elszántság fölött, ami jellemezte őt. Az évek múltával azonban kezdett minden összefolyni. Az akta az eltűnésükről, a megszakadt nyomok, talán amit egy egyszerű gyerekrablásnak hittek, az sokkalta mélyebbre nyúlik, sokkalta sötétebb titkokat rejt. És Phil minél jobban átadta magát a régmúlt eseményeinek, úgy tértek vissza a rémálmok és a látomások. A valóság lassan egyé vált a képzelettel, s mint utolsó csepp a pohárban, az apja egy búcsúlevélben - mielőtt az anyjával eltűntek - annyit írt, hogy sajnálja, amit vele tett és sohasem fogja megbocsájtani magának. Az öccse volt az, aki rátalált a lakásán jó néhány üveg alkohol és gyógyszerek mellett. A kórházból való kiengedését követően az FBI felmentette a szolgálat alól, ő pedig mintha mi sem történt volna, kivetkőzött magából és egy teljesen új látásmóddal tért vissza az életbe. Bár sokáig ellenezte, hogy Ben kövesse őt a nyomozói pályán, végül ráhagyta azzal a kikötéssel, hogy sohasem kutathat az ő és a szülei ügyében, ami máig megoldatlanul, egy lezáratlan aktában hever az alagsorban. Hogy teljesen túlléphessen korábbi önmagán, elvégzett egy tanári kurzust és most az iskolában kamatoztatja kiváló irodalom tudását. Mindemellett imád bulizni és lazán venni az életet, kiélvezni az elvesztegetett éveket. Ám a múlt, mint egy kísértet, sohasem hagyja nyugodni, ahogy az sem, ami Baltimore városában történik. 

Teljes név: Dr. Eugene Lancaster
Születési hely és idő: Boston, 1981.09.28
Neme: férfi
Foglalkozása: bűnügyi orvosszakértő
A karakter valódi neve: T.J. Thyne
Történet: Mi tagadás, Eugene Lancaster a világ leggazdagabb emberei között számontartott Bryson Lancaster egyetlen fia és így a Lancaster vállalat egyetlen örököse. Mindez kinek ne lenne csábító? Nos, a válasz igen egyszerű, magának a fiúnak, aki egyáltalán nem vágyik a felhajtásra, pláne nem arra, hogy egy napon majd egy íróasztal mögött fog dekkolni, unalmas papírmunkát fog végezni és unalmas emberekkel bájcsevejt folytatni. Eugene ugyanis egy kiéhezett összeesküvés gyártó, aki még a saját apjában is a maffiát látja, amióta az öreg egy gyanús ügyletben bíróság elé került. Kapcsolatuk amúgy sem volt fényes soha, többek között azért, mert a férfi inkább csak egy kitanításra váró örököst látott benne, nem egy szeretetre és sok-sok szórakozásra vágyó kisfiút. Itt meg kell említeni, hogy az édesanyja korán elhagyta őket, róla azóta sem hallottak egyetlen szót sem. Persze új és új anya jelöltekből sosem volt hiány, bár gyakorta megesett, főleg miután a fiúból férfi lett, hogy akár a saját barátnőjeként is előadhatta volna a kiszemelt hölgyet. Nem lehet meglepő hát, hogy hamar a saját lábára akart állni és az orvosi diploma megszerzését követően ezt meg is tette, de jó gyorsan. A legjobb barátjával béreltek egy közös lakást a belvárosban, majd a barátja bérelt az ő lakásában egy szobát, de mindezt cseppet sem bánja, mert utál egyedül lenni. Pénzt ugyan az apja is mindig küld neki, remélvén, hogy visszacsábíthatja magához a fiát, főként miután rákot diagnosztizáltak nála és már Eugene szakértelme sem volt kútba vethető szemét. Mr. Bryson Lancaster állapota mostanra már javulni látszik, de sosem felejti az utódja orra alá dörgölni, hogy csak azért támogatta és segítette, hogy ne kelljen átvennie a stafétabotot a céget illetően. Persze szó sincs ilyesmiről, Gene imádja a munkáját főként mióta ott hagyta a kórházat egy felkérés végett és csatlakozott egy intézethez, ahol gyilkosságokra szakosodtak és a bűnügyekben nyújtanak segítséget. 

Teljes név: Benjamin Norton
Születési hely és idő: Philadelphia, 1988.05.17
Neme: férfi
Foglalkozása: FBI ügynök
A karakter valódi neve: Luke Mitchell
Történet: A Norton család fekete báránya volt, aki később mindezen túlnőve bizonyított. Hosszú és rögös út állt előtte az FBI kinevezéséig és bizony a kezdetekkor inkább hajlott a bűnözésre; amik kimerültek az iskolai vagy az otthoni balhékban. Csínytevő kölyökként igyekezett minél több borsot törni a szülők orra alá, hogy ne csak Philt tüntesség ki figyelmükkel, amiből amúgy is kevés volt. Az apa legtöbbször levegőnek nézte és csak az idúsebb fiú sikereiről bírt beszámolót tartani, ha nem éppen a saját ügyeit és sikereit adta elő az anyjuknak. Rengeteget lógott a barátaival és bár egy iskolába járt a testvérével, mintha két külön világ lettek volna. Mindettől függetlenül a kicsi Bent senki sem merte bántani, mert mindenkit tudta, hogy ki áll mögötte. Azt hihetnénk eme szeretet biztonságérzetet és örömöt okozott neki, de leginkább csak az ellenkezője fajult el. Pontosan az "érinthetetlensége" miatt próbált minél nagyobb figyelmet keríteni magának és pontosan ezek miatt is lett a legproblémásabb sráccá. Aztán Phil eltűnt a barátnőjével együtt és azalatt az egy hét alatt a világ megfordult vele. Egy hét volt, de éveknek tűnt a kétségek között levő családnak, Ben pedig minden tiltás ellenére kezdett kutatni a bátyja után. Ekkoribban döbbent rá, hogy mennyire magával ragadja ez a világ és bár csak jóval később élt a szíve akaratának, miszerint nyomozónak tanul. Az is jelezte elszántságát, hogy az ő segítségével jutottak el a fivéréhez, ha többre már nem is futotta. Az esetet követően sokkalta komolyabban állt a tanulmányaihoz és a lelke mélyén nagyon boldog volt, hogy Phil is arra a döntésre jutott, amire ő; ki kell deríteni mi is történt akkor pontosan. Ez volt az a pont, ami közelebb húzta egymáshoz a két Norton fiút és míg Ben egyre magasabbra tört, szép lassan kijutott a fényre, addig Phil egyre távolodott a valóságtól, egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedt. Csupán kettejük kapcsolata volt, ami némileg segített a bátyján, de a szüleik eltűnése után - és az apa vallomása után - már ez sem bizonyult elegendőnek. Mikor Ben bekerült az FBI kötelékébe, Phil távozott onnan és egy teljesen új emberként folytatta az életét. A fiatalabb testvért kimondatlanul gyötörték a történtek és szerinte az idősebb Norton fiú csupán csak így próbálja leplezni a fájdalmát, ahelyett, hogy szembenézne mindennel. Ígéretet tett, hogy sohasem fog a két lezáratlan ügyben kutatni, ám képtelen arra, hogy mindezt elfelejtse és a háta mögé dobja. 

 


2018.07.05. 17:21 Idézet

Amire szükség van a jelentkezéshez:

Teljes név
Születési hely és idő
Neme
Foglalkozása
A karakter valódi neve
S egy szép kerek történet karaktered eddigi életéről, tapasztalatairól, családjáról. Minden, amit fontosnak tartasz megemlíteni múltjával kapcsolatban.

 


[6-1]

 


Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME