Üdvözlet

Kedves idetévedő idegen vagy épp régi jó ismerős! Az oldal jelenleg is szerepjátékkal foglalkozik, ezúttal pedig egy elmegyógyintézet falai közé nyerünk betekintést, akár ott dolgozóként, akár páciensként. Ha érdekel eme téma és szívesen csatlakoznál egy remek közösséghez, ne habozz jelentkezni. Az oldalon 3 admin található: Venus, Harley és Deathy, akik lehetőség szerint igyekeznek az oldal és a ti rendelkezésetekre állni, így ha kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod van, kérlek a chatbe írd meg, s mi mielőbb válaszolunk.

 
Társalgó

 
Hangulatért

 
Szabályzat

Oldallal Kapcsolatos Tudnivalók

 • Az igénylés és a játék is mind regisztráció köteles. Ugyanakkor kerüljük a felesleges regisztrációt. Ha egy hónapon belül minden jelzés nélkül eltűnik egy felhasználó, esélyesen törölve lesz a regisztrációja és a karakterei is. Azonban mivel mindenkinek akadhatnak nehezebb időszakai (munka, suli és egyéb), ha időben jelzi az illető, úgy az egy hónap kitolódhat két vagy akár három hónapi türelmi időre is.
 • A chatet annak rendje és módja szerint tessék használni. Trollok kíméljenek, lehetőleg ne legyen tele káromkodással, illetve bánjunk egymással tisztelettel. Cseréket továbbra is lehet kérni a chatben, noha az oldal nincs kint a listán.
 • Igyekszem mindenről leírást adni, ami fontos lehet, ugyanakkor előfordulhat, hogy mégis felmerül néhány kérdés. Ezekre a chatben szívesen válaszolunk, de kérlek kerüljük az ostoba kérdéseket. (Pl. mi a szerepjáték és mit kell rajta csinálni?)
 • A "speciális" modul a felhasználók részére szánt gyűjtő hely. Ha ötleteik, kéréseik, megtartandó képeik, névtábláik vannak, oda kérjük beilleszteni, így nagy eséllyel mindig meg található majd az oldalon. Nem durva vagy ízléstelen memeket és képeket, gifeket is lehet oda küldeni. A modul leginkább egy szórakoztató jellegű részleg.

Igényléssel Kapcsolatos Tudnivalók

 • Nincsen szám határ hány karaktert hozhattok, de ne hagyjátok őket porosodni. Ha nem is egyszerre, de legyenek aktívak a karakterek, különben egy hosszabbnyi inaktívitás után, törölni fogom őket, már csak azért is, mert lehet, valaki szintén azzal a playby-vel játszana, csak épp másnál porosodik.
 • Az igénylés nem bonyolult dolog. Nem kérek lehetetlen, így szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy rendesen töltse ki az amúgy rövid adatlapokat. A történeted hossza és annak igényessége rajtad áll, de tudd, hogy más játékosok is jobb szeretnek igényesen elkészült karakterekkel játszani, mint sem egy összecsapott adatlappal rendelkezővel.
 • Amíg nincs elfogadva a karakter admin által, addig tilos körökbe vinni. Ha elfogadásra kerül, de még nincs a karakterek közt, természetesen lehet vele játszani.
 • A névtáblának örülünk, de ha nem tudsz készíteni, meg is kérhetsz rá olyat, aki szívesen csinál neked, akár az adminokat is. Ha azonban nem szimpatizálsz a névtáblákkal, vagy épp nem tudod beilleszteni, mert olyan eszközön vagy, nem szükséges, de a karakter nevét mindenképp írd oda, hogy tudjuk kivel írsz.

Játékkal Kapcsolatos Tudnivalók

 • Nincs kötelező szószám, de elég kedvromboló tud lenni, ha az egyik fél megtiszteli a másikat azzal, hogy szép kerek mondatokkal alkot egy szép kis 20-25 mondatos regénykét, a másik meg letudja két rövid mondattal.
 • Itt is kiemelném, hogy a névtábla nem kötelező, de akkor mindenképp tüntessétek fel a karakter nevét.
 • Mivel a körök lehetnek egymástól függetlenek, egy karakterrel akár több helyen is játszhattok.
 • Engedélyezettek a korhatáros szövegek csak jelezzétek egy 18-as figyelmeztetéssel, ha van rá ok. De továbbra is fent áll, hogy mindenki saját felelősségére olvassa a köröket.
 • Ha társad huzamosabb ideig nem írt, te pedig már nem szeretnél rá tovább várni, nyugodtan zárd le a kört egy /Lezárt kör/ felirattal.
 • Nem szeretnék eventeket szervezni, szóval emiatt nem kell aggódni.
 • Az amúgy fórum alapú játékban, nincsenek helyszínek, így az általatok megadott címmel és karakterekkel tudtok kört nyitni.
  A címben is szereplhet a karakterek neve (pl. Fixi & Foxi), ha nem jutna más eszetekbe. Ami azonban fontos, hogy aki az első reagot írja, ügyeljen rá, hogy az első reagban is a karakterek neveit vagy egy kis idézetet tüntesse fel lehetőleg középre illesztve. Ugyanis az első reag fog megjelenni a címek közt, és a körön belül legfelül.
 • Egymás karakterét a játékos engedélye nélkül tilos megölni vagy irányítani. Inkább írj feltételes módban.
 • Az hogy ki milyen számban, személyben ír, rajta áll, csak ne keverje őket, ahogy az időt se.

Ennyi volna. Csak az alapok, se több, se kevesebb. A szabályzat nem elolvasása sem mentesít betartása alól. Amennyiben regisztrálsz automatikusan elfogadod az oldal szabályzatát.

További jó szórakozást!

 


Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME