Üdvözlet

Üdv a PsychoBreak-en! Az oldal jelenleg 3 fórum alapú szerepjátékkal foglalkozik, melyeknek mindössze szereplői hasonlóak, a történetük mind más és más. Ha ide tévedtél, minden bizonnyal érdekelnek az efajta szórakoztatásra szánt kreatív játékok vagy épp az írás. S ha ez így van, ne félj körbenézni, kérdezni és megismerkedni az oldallal. Szívesen látunk kezdőket, haladókat és régi cimborákat is. Ha kérdésed volna, a chatben teheted fel és én /Deathy/ igyekszem mielőbb válaszolni.

 
Navigáció

Home The Beast
Login Game of thrones
Special 2020
 
Társalgó

 
Hangulatért

 
Cserék

         

 
The Beast
 
Karakterek       |       Igénylés       |       Játék
 
Baltimore városa egy nyugodt kis város volt, mind addig míg fel nem ütötte fejét egy különösen démoni szekta a The Followers. Ezek a magukat követőknek hívott ismeretlen alakok, kettős életet élnek, jól beleolvadva a város szürkeségébe, míg nem leszáll az éj, s elérkezettnek érzik az időt, hogy összegyűljenek. A Követők, hogy álcájuk fent maradjon, s hogy pluszban még félelmet is keltsenek - borzalmas tetteik mellett - egy fajta, porcelánból vagy más, kemény, fehérre festett emberi arcszerű maszkot viselnek, illetve fekete, öltönyt vagy elegánsabb öltözéke. A szekta egy fajta sátánizmus hitben él, mely a Bukottak előjövetelében hisznek s imádkoznak. Ám a térdre ereszkedős imádatt még nem elég, hogy bevonzzák ugye a gonoszt, mely a hitük szerint őket majd emiatt megkíméli, így gyakorta - legalább havonta egyszer, kétszer - emberi áldozatot mutatnak be. Az áldozat sokszor elő sem kerül, ugyanis előszeretettel égetik meg őket vagy véreztetik ki s vetik őket éhes vadak elé. A szekta már évtizedek óta tartja rettegésben a város túl nyomó részét, főleg azon részeit, ahol gyakrabban tűnnek el emberek, vagy ahol gyakrabban tűnnek fel ehhez hasonló események. A rendőrség mind idáig tehetetlen volt, a szekta az idők során dörzsölté vált, hiába a sok modern kütyü, ők is okosabbá váltak. Tagjait alaposan megválogatják, kezük messzire elér, nem is gondolná az igazság szolgáltatás.
Kedvet kaptál egy jó kis krimihez? Vagy egy különös szekta tagjává válnál? Esetleg a jövendőbeli áldozatok egyike bőrébe bújnál? Van hozzá elég bátorságod? Ha igen, ne félj tovább lépni és csatlakozni, hogy általad is izgalmasabbá válhasson e horrorisztikus történet.
 


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human